´╗┐

CARTEA ANGAJATULUI

Un proiect Contzilla.ro

Completeaza campurile de mai sus, vireaza contravaloarea lucrarii (23 de lei) in contul SC Proiect Capline SRL 

(cod fiscal RO28522861):

-RO72INGB0000999904974260 , deschis la ING Bank Cluj

(la explicatie noteaza numele cumparatorului) si noi iti vom trimite materialele prin email imediat dupa confirmarea platii.

Daca esti nerabdator sa-l primesti mai repede ne poti trimite o copie sau un print screen al dovezii de plata la adresa delia@contzilla.ro.

 

Fiecare companie ar trebui sa aiba acest manual si sa il inmaneze angajatilor sai 

  tel 0364.435.677 ( intre orele: 09.30-15.30)


 

In zilele noastre, pentru ca o firma sa prinda viata este nevoie de o excelenta colaborare si comunicare intre anagajatori si angajatii acesteia. Prin urmare, stim ca timpul nu ne ofera confortul necsesar pentru a stabili relatii stranse cu angajatii. Ce poti face tu ca si companie pentru stimularea acestei relatii?

Pune la dispozitia angajatului tau un manual in care sa incluzi toate raspunsurile la intrebarile pe care acesta le are.

Nu stie exact de cate zile de concediu de odihna poate sa beneficieze in mod legal? Ce cuprinde dosarul angajatului? Ce retineri din salariu are? Ce obligatii si drepturi are? De ce salariul pe care il primeste in mana difera de salariul brut? Ce contributii plateste la stat? Cand trebuie sa refaca certificatul medical? Si multe alte informatii importante, acestea fiind doar cateva din intrebarile la care angajatii tai cauta raspunsuri.

De ce sa nu eficientizezi rezultatele companiei tale prin acordarea unor raspunsuri pertinente la toate aceste intrebari?


Lucrarea contine 28 de pagini in format pdf.

23 de lei

Comanda ACUM:

Cartea angajatului


Vrei mai mult?
Promotie limitata la Pachetul TOTAL

 

60% discount fata valoarea pachetului de produse) 


TVA inclus