Gestiune si contabilitate "a la carte" pentru restaurante

Ai un restaurant, fast food, cofetarie? Sau tii contabilitatea lor?

ACEASTA LUCRARE ESTE ATUNCI PENTRU TINE

80 de lei (TVA inclus)

Cuprins:

1.Stocuri si gestiuni in organizarea unui restaurant 

1.1.Tipuri de stocuri care pot exista in gestiunea unui restaurant

1.2. Costul si evidenta analitica a stocurilor 

1.3. Elemente care tin de specificul activitatii restaurantelor

1.4. Reteta de productie

1.5. Perisabilitati

1.6. Calculul costului de productie 

2. Monografii contabile

2.1.Produse care se vand in forma in care au fost cumparate (marfuri)

2.1.1. Calcul TVA neexigibil 9% la achizitie si 9% la vanzare

2.1.1. Calcul TVA neexigibil 9% la achizitie si vanzare 5 % sau 9%

2.2.Produse care se vand in forma prelucrata

2.2.1.Metoda costului efectiv –inventar permanent

2.2.2.Metoda costului efectiv –inventar intermitent

2.2.3. Metoda costului standard – inventar permanent 

2.2.4. Metoda costului standard – inventar intermitent 

2.3. Alte monografii, cu exceptia stocurilor 

3.Obligatia de a detine casa de marcat 

4. Cota TVA la restaurant 

4.1. Instructiuni de aplicare corecta a cotelor TVA pentru restaurante si exemple

4.2. Ce cota de TVA folosim pentru vanzarea ambalajelor dintr-un restaurant? 

4.3. Produse comercializate in pachete 

5. Taxa pentru eliberarea autorizațiilor pentru desfășurarea unor activități 

6. Impozitarea activitatii -microintreprindere sau impozit specific 

7. Afise obligatorii in restaurant 

8.Coduri CAEN 

    

Completeaza campurile de mai sus, vireaza contravaloarea Ghidului (80 de lei) in contul Nord Vest Consult SRL

(cod fiscal 18007184):

-RO32INGB0000999905205937, ING Bank Cluj

(la explicatie noteaza numele cumparatorului) si noi iti vom trimite materialele prin email imediat dupa confirmarea platii.

Daca esti nerabdator sa-l primesti mai repede ne poti trimite o copie sau un print screen al dovezii de plata la adresa delia@contzilla.ro.